03 maj 2015

Dag 123 (#064/#blogg100) - Hemresa med flax

Söndagen inleddes med en morgonpromenad vilket var skönt med tanke på att vi skulle klämma in oss i ett flygplan och flyga över Atlanten.

Vi skulle äta frukost på Dottie's som är kända för sina glutenfria pannkakor men när vi kom dit var det lång kö. Estimerade den till 45 minuters kö så vi vände om och gick till Cafe Mason där vi ätit frukost flera gånger innan. De har en riktigt bra frukostmeny även om jag som glutenintolerant blir lite begränsad.

Efteråt var tanken att gå upp till North Face men när vi kom dit hade de stängt till kl 11 så vi gick en promenad bort till Embarcadero och färjeterminalen där jag köpte lite godsaker på Mariposa som bara säljer glutenfritt. han även med att fota lite Bilderna kommer sen redigerade bara dagens bild nedan.

Vi han med en sväng till North Face men hittade inget där så vi gick till Icebreaker men hittade inget där heller. Tillbaka till hotellet för att hämta väskan och sen åkte vi till flygplatsen. Kunde lika gärna sitta där och vänta men först försökte vi checka in på flyget men det gick inte att välja plats på flyget från SF. Med lite oro i magen så tog vi oss till flygplatsen, jag tog dagens bild på BART ut till flygplatsen. Simon gillade inte att jag satt och fotade människor i vagnen så jag fick nöja mig med en bild. Tyckte kvinnan var vacker.

Väl där var inte incheckningsdisken öppen ännu så vi fick sitta och vänta.

När vi äntligen fick checka in så kom överraskningen att vi inte kunde få några säten för att det var överbokat. Vi skulle få våra platser vid gaten istället. Efter ännu längre tids väntan så kom äntligen någon till gaten och skulle ta hand om oss. Vi fick som nummer två info om att de skulle ta våra boardingpass och ropa upp oss när de hittat plats till oss. Vi väntade och väntade och alla andra verkade få sina namn uppropade men inte vi. Boarding började och vi var ännu inte uppropade så tillslut frågade vi och då visade det sig att de glömt bort oss. Panik!
Efter mycket om och med och febrilt letande så fick vi en lösning där vi inte skulle sitta bredvid varandra men nog vara nöjda med lösningen ändå. Vi fick våra boardingpass och det visade sig att vi hade blivit uppgraderade till business. Yeah!

Flygresan i business blev riktigt bekväm, jag fick dock maten från SAS GO eftersom jag hade specialkost, fick några extra grejer från den "fina maten". Nu är stolen i liggläge och jag lägger bort datorn för att sova.

Inga kommentarer: