13 maj 2015

Dag 133 (#074/#blogg100) - Började dagen med soft musik och ett fan vad jag är bra

Kom till jobbet kl 7 istället för 6 som jag tänkt, behövde snooza lite i morse. Vi var bara några få på jobbet på morgonen så jag poppade lite musik i högtalarna, de som var där tyckte det var trevligt med brakgrundsljud eftersom musiken tog bort en del av det störande fläktljudet och dämpade andra störande ljud. Fick veta att ett annat kontor nästan alltid har på musik just av den anledningen. Men strax efter kl 8 var det någon som absolut inte ville ha musik och gick och stängde av ljudet ut till högtalarna. Synd att denne inte sa något så man vet vem det var och kan undvika att spela när hen är på jobbet för givetvis skall ingen uppleva att hen blir störd.

Lyckades lösa en grej jag klurat på ett tag och det kändes grymt bra. Resten av dagen flöt omkring i ett töcken. Han aldrig börja med det som jag hade avsatt så gott som hela dagen till. HATAR sådana dagar. Nu ligger en 76-sidig utskrift på mig och väntar på genomläsning samt konfigurering av hårdvara och installation av Visual studio på min Win10-burk. Det blir till att läsa lite nu i kväll och läsa lite i morgon i väntan på att Herman skall springa och förhoppningsvid ta tag i konfigureringen i morgon kväll. När Herman springer skall jag vara en smäll mamma och fota och heja.

Blev 11-timmarsdag på jobbet idag också och som sagt nu jobba lite till medan jag trycker i mig några mackor till middag. Vill gå ut och gå i det magiska guldgula solljuset (och blåsten) men har galet ont i magen. Hoppas innerligt det går över till i morgon. Fick för övrigt veta att jag skall lämna över min Azureadministration till en kollega. Jippie äntligen!  Måste bara hitta tid för själva överlämningen också. Synd att ingen berättade det för mig innan så hade den andra kunnat få plocka ut de där fakturorna som jag fixade kl 22:30 igår.

Fick nöja mig med ett inomhusfoto på Emilian idag som dagens foto. Hög ISO så galet brusigt för att han inte ville ligga stilla och ljuset var riktigt dåligt.
Poppar musiken jag hittade innan läggdags igår och blir lika varm i hjärtat idag.

Inga kommentarer: