27 maj 2015

Dag 147 (#088/#blogg100) - Det funkade på första försöket

Somnade före 22 igår. Klev upp 05:20 var på jobbet 06:12 sen hade jag en jäkla skitdag där nästan allt strulade för mig. Det enda som gick bra var att jag skrev ett Powershellscript och körde det och det fungerade på första försöket. Då var jag beredd att gå hem :-) Hade en mindre härdsmälta på en annan grej. Ibland vill jag bara ställa mig upp och skrika "VAD VAR DET JAG SA" och sen skita i att fixa när något man larmat för i evigheter tillslut smäller och man får ansvaret att laga. Men men mitt i all stress fixade jag även det. Chefen tyckte jag skulle ta det lite lugnare men jag vill bli klar med den här leveransen så jag blir av med det så jag verkligen kan ta det lite lugnt sen. Däremot måste jag läsa mig att säga NEJ jag hinner inte. Jomen visst släng hit det så kollar jag lite snabbt. Dumma dumma mig. Men jag tror jag han med att lösa en annan konsults problem oxå. Förhoppningsvis hittar jag någon dag någon som kan hjälp mig oxå. De börjar bli många som är skyldig mig en gentjänst.

Käkade BBQ/Tacobuffé till lunch på Scandic och sen gick eftermiddagen alldeles för fort. Fick stressa till Intersport, hämta ut kläder till Vincent, strassa till Coop för att handla och sen laga mat. Åt själv en tallrik fil med flingor för min mage hatar mig just nu. Lyckades dock bita upp en flinga rakt i tandköttet så det gick hål och svider som attan nu.

Han ta en bild på svampar som växer på en björkstubbe som dagens bild, en insekt finns också med om man zoomar in. Ute är det gråare än grått och jag längtar inte ens ut idag.

Nu skall jag sätta mig och jobba tills jag somnar över tangentbordet. Får bara inte glömma att ta in katterna innan jag däckar.

Jag tog ju faktiskt ett kort till innan jag gick in. Den kanske är bättre egentligen men jag gillar ju trädsvampar.

Inga kommentarer: