05 maj 2015

Dag 125 (#066/#blogg100) - Möten möten och massor med slem

Idag var det tillbaka till verkligheten på jobbet igen och hela dagen inklusive lunchen bestod av möten. Blev ingen mat för på lunchmötet hade den som ansvarat för maten valt att köpa wraps med friterad kyckling på Mc Donald's. Väldigt dåligt val för en som inte äter gluten. efter jobbet hade jag ytterligare ett möte, denna gång med sonens rektor och kurator. Ett bra möte, synd bara att det är endast 5 veckor kvar av skolterminen, men nu hoppas vi att det istället kan hjälpa andra barn och att det kan ge en bra övergång till högstadier.

Efter alla dessa möten och ingen mat blev det Maxmiddag till familjen och några mackor till mig. Han ut en sväng och fota också men även idag bara en bild över sjön som dagens bild.
Mitt huvud spränger och min lungor värker, blev sjuk av att folk rökte på den där festen på uteplatsen på baren i torsdags, mest troligtvis en bihåleinflammation och lungorna känns som när jag får en mildare form av lunginflammation. Får snyta mig hela tiden och hostar upp mindre trevliga saker. Hade hellre varit förkyld så att kanske medikamenter hade bitit på eländet.

Inga kommentarer: