09 maj 2015

Dag 129 (#070/#blogg100) - Jobb jobb jobb

Sov hyfsat och vaknade rätt utvilad vid 9 för att klicka upp och skjutsa Vincent. Släppte av honom i Sävast och brummade vidare till Luleå och jobbet. Var där strax efter 10. En av kollegorna satt på jobbet redan och konfigurerade brandväggar. Det skall visst göras en driftssättning hos kund i morgon. Jag poppade musik från diverse listor med gammal musik i högtalarna på jobbet. Skönt att ha lite behagligt ljud i bakgrunden när jag jobbar. Mattias stod ut med musiken.

Strax efter kl 13 gick vi till Friends och åt räckmacka till lunch, en kaka slank också ner innan vi tog oss tillbaka.

Sen blev det mer jobb, jobb och jobb fram till strax efter 23 då jag skjutsade hem Mattias som hade cyklat till jobbet. Medan jag jobbade var det rena fritidsgården på jobbet. I källaren var en av kollegorna med en skock ungar, som bastade, spelade PS-spel och åt tårta efter ha spelat innebandy på Luleå Energi Arena. I köket satt ett gäng och hade whiskeyprovning och i ett konferensrum satt några och spelade rollspel.

Håkan på jobbet som var den som hade ungarna i källaren kom upp till mig med en liten skål med dillchips. Vilken hjälte. Några timmar senare skulle Mattias gå till Max för att handla middag, jag var inte hungrig men beställde en blåbärsshake.

När klockan var 21 kom jag på att jag måste ta ett foto. Hade inte tid att mer än att gå ut och stoppa ner stativet i stenhögen bakom jobbet. Så en bild på fräken får bli dagens bild.

Var fascinerad av att det vid 23 fortfarande var ljust ute.

Jag han nästan klar med det jag skulle men behöver nog åka in i morgon oxå. Vill bli helt klar. Fast jag skulle vilja cykla i morgon också.

På vägen hem stannade jag till och provade att ta en ny bild på elstolparna jag fotade häromdagen fast nu i nattljus. Men den blev mycket bättre häromdagen.


Inga kommentarer: