29 maj 2015

Dag 149 (#090/#blogg100) - Besvikelser

Tog sovmorgon i morse, var inte på jobbet förrän kl 08:20. Men då hade jag ändå vaknat vid 5 när sambons klev upp för at gå på toa. När han kom tillbaka och däckade igen låg jag där klarvaken med en klump i magen. Inte tänka på jobbet, inte tänka på jobbet... Jag behövde verkligen vila nu när jag hade chansen att få sova ut. Men nä då.

Lyckades somna om tillslut i alla fall och sov väl någon timme till innan min egen klocka ringde. När jag skulle slå av sovläget på mitt MS Band flimrade skärmen till och sen blev den bara svart. Ser att den är igång men svart. Suck jag orkar inte med krånglande teknik. Provade att sätta den i laddaren men det hjälpte inte, får se om det räcker med en factory reset.

Ute strålade solen och jag drog på mig min randiga neoprenklänning. Lite fredagsfin får man väl vara när alla byxor är in tvätten.

Jobbdagen blev inte så jobbig totalt sett men började med ett skitjobbigt mail, jag hade gjort allt rätt, upplevde det som jag fick skäll. Hade inte något motstånd alls, bröt ihop och tårarna kom igen. Blir så less när allt skal rämnat. När all ork är borta, när det känns som jag står helt naken. Men här skall nu byggas upp ett nytt skal under helgen när det vankas vila. Skall sova ut länge i morgon och på söndag skall jag cykla mig trött (bara vädret tillåter det).

Efter jobbet hämtade jag Henrik för en tur till XXL där han köpte lite nya cykelkläder, själv hittade jag en cykeljacka, en orange som matchar min cykel :-) Vi köpte en massa gel och bars också, handlade även till en till men det  såg helt sjukt ut i kassan när vi lassade upp alla på bandet.

Hemma skuttade jag ut i grannens komposthög där det växer vitsippor. Blev så glad i natt när jag såg dem att jag tänkte att de kunde få förevigas. Synd bara att morgonens strålande sol under dagen blev utbytt mot hällregn så blomman klibbat ihop sig.

Fick inte riktigt till ljuset som jag ville ha det men eftersom jag inte tagit något mer idag får det bli dagens bild.

Efter min lilla fotosession testade vi att tvätta kedjorna med den nya kedjetvättaren, verkar funka bra och jag fick öva på att byta slang eftersom jag inte gjort sådant sen jag gick i mellanstadiet. Men att vränga av ett däck och vränga på det igen är jäkligt svårt när man har stukade tummar som inte vill läka. Men nu vet jag i alla fall i teorin hur man gör. Men arg på min kropp som inte vill som jag vill.

Pumpade upp den gamla slangen och hittade snabbt att det var en skarv som släppt. Så jag hade i alla fall inte kört på något.

Nu är klockan snart midnatt igen och det är dags att sova. I morgon blir det att umgås med Vincent några timmar på en shoppingrunda.

Inga kommentarer: