20 maj 2015

Dag 140 (#081/#blogg100) - Levererat

Idag gick leveransenen iväg och i morgon får jag veta om allt kommit fram som det skall och fungerar. Känner mig aningen nervös men värsta stresspuckeln är jag nu över och borde kunna återgå till lite mer normalt liv. Kan kanske få lite mer tid för träning igen.

Dagens bild knäppte jag redan i natt, klockan han ju passera midnatt och då kunde jag knäppa en bild.
En stund senare rullade dimman in.

 Idag satt jag kvar på jobbet och skulle jobba men då hade några andra en grillkväll, blev inte helt lätt att jobba då och när de kom och frågade om jag också ville ha lite kött gav jag upp jobbandet och satte mig i köket. Fick en perfekt grillad oxfilé serverad. Gott.

Blev kvar länge så ingen motion idag men vädret kändes ändå inte lockande. I morgon blir det sen promenad. Så jag kan sitta kvar och jobba till promenadsällskapet är klar med sitt jobb. Idag tänker jag krascha i säng tidigt sovit så sjukt dåligt på sista tiden. Har en massa orosmomentsgrejer på jobbet som gör att jag ligger och grubblar och inte sover. Min MS Band tycker att jag sover uruselt och talar om för mig att det kan bero på bland annat för högt alkoholintag, borde inte jobbstress vara en vanligare faktor? Men det sa den inget om. Tänk om man i den typer av enheter kunde mata in att man inte dricker alkohol är så trött på alla tips om hälsosammare leverne genom att minska alkoholintaget.

Längtar tills jag har lite mer tid över, sugen på att hacka lite kod till mitt MS Band och har en appidé jag vill utveckla vidare.

Inga kommentarer: