27 maj 2007

Dagens träffar

Själv har jag träffat 2 av "fikamammorna" som jag fikade ofta med när Herman var i magen och relativt liten. Men nu hade vi inte setts på flera år. Ett stort gäng av dem hänger ihop fortfarande vilket är kul med tanke på att det är 5 år sedan vi sågs första gången.

Besökare har oxå haft träffar idag, i min blogg blev aningen fundersam över några av dem:
Vem är jag - Ja du min blogg lär nog inte ge svaret på vem du är, tror inte ens du hittar svaret på vem jag är här.

Förstföderska 1800-talet statistik - Nä tyvärr min blogg innehåller ingen statistik över förstagångsföderskor på 1800-talet, bara för att tre ord matchar på en sida så kanske man borde kolla vilken typ av sida det är innan man klickar på länken?

kcal i macka - Tror du att du kan få svar på den frågan, det är liksom lite skillnad på ett Ryvita med lite mager ost på och en macka a'la Dagobert.

vem styr och bestämmer över mitt liv hinduismen - Svaret på vem som bestämmer i ditt liv bör du nog inte söka här men ett förslag är DU.

vad ska man göra med sin pojkvän en kväll som denna - Det beror väl helt på vad en kväll som denna är, vissa dagar vill man bara sätta en kula i huvudet på dem och andra dagar göra som Bamse och Brumme-Lisa och kramas lite extra den kvällen. Hoppas du kom på något passande.

instruktion för varmluftsugn - 1 ställ in temperatur och vänta tills rätt temperatur uppnåtts, 2 öppna luckan, 3 ställ in det som skall tillagas, 4 stäng av värmen, 5 öppna luckan, 6 ta ut det som tillagats. Se så svårt var det väl inte?

får man aga sina barn om man är kristen - Svar NEJ, man får aldrig aga sina barn oavsett religiös tillhörighet. Det behöver du väl inte google efter eller?

brösten 15 kg styck - Åh stackars människa, glad att detta var en felträff.

1 kommentar:

Felicitas sa...

Hahahahaha!! Ja, man kan hitta mycket skumt bland de där träffarna!!! =D