06 maj 2007

My boobs, my boobs, my boobs are OK

Den där jävla låten med Lene Alexandra sitter som ett envist tuggummi under skosulan. Skitirriterande för den är riktigt dålig. Ibland poppar parodin "my balls are ok" med Boys on Wheels upp istället och detär ju lite bättre. Varför varför klickade jag på länken första gången jag läste om denna låt? Det blir ju inte bättre av att Expressen förutspår att den skall bli årets sommarplåga. Tur att man till 99% lyssnar på P1 när radion är påslagen.

Vill du oxå plågas lite:


Men kom ihåg att jag varnade dig!

Den något roligare versionen:



På tal om bröst1 så har jag just konstaterat att veckan innan mens har jag riktigt schyssta lökar utan att stänga in dem i BH:n. De liksom sväller upp en hel storlek och blir fylliga och fina. Men jag måste ju stänga in liljekullarna i en BH när jag går ut så jag inte riskerar att slå ner någon vid en för snabb vändning ;-) Problemet är bara att jag måste ha två uppsättningar BH:ar en för denna veckan och en för de övriga tre veckorna.



1 Det har ju varit lite dåligt med besökare på sista tiden så det är väl på tiden att klämma in ett bröstinlägg igen ;-)

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Inga kommentarer: