19 november 2016

Dag 324 (#nyutmaningsökes #81) - Handboll och lador

Idag var det dags för handboll. Vincent skulle spela i USM steg 2 med sitt nygamla lag Hornskroken/BBK som består av sammanslagning av dessa två lag. De är fortfarande medlemmar i Hornskroken men spelar med BBK det är en aningen rörigt för oss föräldrar just nu men vi heja snällt när de spelar. Dock blir man ju aningen förvirrad när ungen plötsligt är grön och inte röd.

Försökte mig på att fota sport igen men som vanligt går det inte så bra, behöver definitivt ett bättre objektiv för det. Men här är några stilstudier på min son. Den första matchen var mot Kalix, den vann våra grabbar enkelt.
Efter matchen körde jag hem Henrik och tog bilen ut till Hamtjärnmoran och fotade lite lador igen. Fint ljus idag. Ofta är ljuset blått strax innan solnedgången men istället var det rosa idag. Dagens bild är denna på ladan mitt på ängen.
Den rosa färgen tilltog och jag fotade ladan från lite olika avstånd. 
 Hittade en till liten lada bredvid, en liten ihopsjunken sak. Världen var aningen monokrom en stund.
När jag åkte tillbaka mot stan stannade jag till vid en annan lada som är väldigt rutten men också väldigt röd fortfarande. Den stod ut i den i övrigt svartvita världen.
Efter middagen så plöjde jag och Henrik en massa avsnitt av Designated Survivor. Vet inte vad jag skall tycka om den serien, känns som om allt är förenklat och så svartvitt. Sen så önskar man väl innerligt att allt inom politiken inte handlar om makt.

Inga kommentarer: