21 november 2016

Dag 326 (#nyutmaningsökes #83) - Däckad

Idag vaknade jag med huvudvärk modell skitjobbig. Valde att ta en tablett och somna om. Borde nog ha släpat mig upp och druckit lite först men orkade helt enkelt inte. Vaknade igen med mindre huvudvärk först klockan 11. Låg på sängen och surfande, läste mail mm en timme. Sen blev det sådan där fotopanik igen. Tänkte fota någonstans längst med älven mot Luleå men hittade inget så jag svängde ner till Storsand idag igen. Mörkret började komma så jag fick tokstressa. Fick syn på en stor sten ute i vattnet och en kvarglömd tennisboll på isen samt en spricka bort mot stenen. Det fick bli dagens bild. Fanns inte mycket ork då huvudvärken dröjde sig kvar i huvudet.
Tog några bilder till och funderar på om den liggande kanske är bättre? Tycker det oskarpa i förgrunden på den här ovan blev lite väl blockig.
På instagram valde jag en där stenen är till vänster, börjar bli trött på att alla bilder är typ likadana i mitt galleri, horisonten en tredjedel ner och något objekt en tredjedel in från höger.
Knäppte en bild på stranden, gillade hur det var sand och is samtidigt och lite tång. Men fick inte till fokus som jag ville, antingen blev det bara på sanden eller på husen längre bort. Här är en av dem.
Roade mig med att klistra ihop 2 bilder för Instagram där det bara blev lite oskärpa på mitten, helt onaturligt men skrolla-klicka-folket verkade gilla den ändå :-)

Efter fotograferandet åkte jag till stan och åt en macka på Friends och övade lite mer på att fota folk.
Hämtade upp Henrik på vägen hem, då slog magkatarren till fick tokont. Han och barnen köpte pizza till middag medan jag tog några glutenfria pannkakor men oj vad ont i magen jag hade. Sen blev det att försöka stoppa i mig tabletter för att få stopp på värken i magen men det gick inget vidare. Lägger mig med smärta, kommer inte kunna sova blir spännande att försöka komma upp i morgon. 

Idag skulle ett erbjudande komma från det ena stället jag sökt jobb på om de bestämmer sig för att de vill ha mig men inget har kommit ännu nu när jag hoppar i säng. Får kika i morgon bitti.

Inga kommentarer: