Såg på Hemma hos Oliver nyss och jag tror han gjorde slut på en hel flaska olivolja på 3 rätter. Ibland känns det rätt omotiverat med 4 matskedar olivoja som ex. i en dl keso som dressing. Borde räcka med mindre för att få fram smaken.
Men vad vet jag, jag är inte kock.
Andra bloggar om: Jamie, Oliver, TV, olivolja
Filmrecension: Wicked – Makalös sånginsats ger gåshus
8 timmar sedan
3 kommentarer:
Ha ha! Ja, vi kommenterade exakt samma sak!
Hmmm... Nu missade jag just DET men jag tycker att det används väldigt mycket fett överlag bland TV-kockarna. Jamies förkärlek för olivolja är väl rätt väl dokumenterad vid det här laget *skratt*
Jag har ofta mer ploblem med handhygienen på TV jag...
Maken kollar på Programmet "Jakt" på 4+ då och då och det är riktigt slabbig matlagning det. Där tar man en näve smör (en näve som man just hanterat det råa köttet med och fortfarande är röd om händerna) och slänger i stekpannan. Sen tar man en näve till ur samma smörbytta och häller i såsen. Däremellan har den kladdiga handen hunnit vara i både grönsaker (även om de är sällsynta) och hår.
*ryser*
Är kock men skulle själv aldrig använda olja i dne mängden....alls.
Skicka en kommentar