12 april 2015

Dag 102 (#043/#blogg100) - 2,5 mil till

Sovmorgon och lång frukost innan jag slösurfade lite. Sen bar det av ut i det tråkgrå vädret. 2,5 mil skulle det bli även denna dag för att komma ikapp veckans mål.

Gick nästan samma runda som igår. Men igår sken solen medan allt var grått idag. Så bilderna blev där efter. Grå grå grå. Dagens bild är den första av bilderna, den visar hur grått det var idag. Till och med byggnaderna var grå som synes. Undra vad det säregna mönstret på isen näst sist bland fotona är, måste ha varit ett pimpelhål eller något sådant där?
Skyndande på mina steg lite idag för det sades att det skulle börja regna vid 6-tiden och jag ville gärna inte behöva vara ute i regn. Men jag klarade mig ifrån det. Regnet kom faktiskt först nu vid 21:20 när jag sitter och summerar dagen innan jag skall åka till Luleå och hämta upp Vincent på flyget vid midnattt.

Gick som sagt nästan samma runda som igår, lite skillnad vid Pagla och en liten annan sväng när jag var nästan hemma. Men sträckan blev nästan den samma, 25.63 km idag. Veckans mål slutade därmed på 1,5 km plus trots att jag alltså bara var ute och gick 4 av de 7 dagarna. Totalen ligger nu på 4,57 mil. Bra att ha ett litet plus att ta av om jag av någon anledning inte skulle hinna eller orka.

Inga kommentarer: