21 april 2015

Dag 111 (#052/#blogg100) - Med cykel

Han inte med ett smack av vad jag hade tänkt på jobbet idag. Stressnivån gick upp ytterligare med andra ord. Tänkte jobba hemma efter jobbet men lyckades glömma datorn på jobbet. Det betyder att jag i morgon måste ta mig till jobbet med buss på morgonen och ta flygtaxin från Luleå istället. Jag som hade tänkt att ta en sovmorgon i morgon. Ja ja... Måste kliva upp extra tidigt för att hinna stryka istället. Nå ja vad är väl en sovmorgon...

Hade lönesamtal på jobbet idag en dryg 1000-lapp i ökning, helt ok.

Efter jobbet mötte jag upp Henrik på Cykelstället och kikade på cyklar och vi kom därifrån med en ny till mig. En Trek ONE Series 1.2. Jag fick ju en cykel av honom i födelsedagspresent. Förutom cykel blev det lite tillbehör och skor.

Vi kom hem sent efter att ha varit och handlat mat också så det där med gå ut och gå blev inte av idag och i morgon vet jag inte riktigt hur mycket jag hinner i Stockholm. Helst borde jag sätta mig på ett fik och jobba som en liten blå. Får försöka jobba på planet så gott det går. Tyvärr så räcker inte mitt batteri en hel flygresa.

Vad gäller cyklingen kommer det bli tillsammans med Henrik en del men jag skall försöka fortsätta med promenaderna också de behövs för att vara i form för en camino. Men mina 365 mil har alltid varit 365 mil utomhus för egen maskin så cykla är ju helt ok, milen rasslar på lite snabbare bara. Förhoppningsvis kan det bli lite paddling också.

För att få ihop någon dagens bild idag valde jag att gå ut och fotografera cykeln. Den passar ju bra en dag som denna.
Nu blir det istället att gå och sova tidigt.


Inga kommentarer: