04 juli 2015

Dag 185 - Regnig dag men upphåll för foto

Idag har jag skjutsat Vincent till flyget efter en stund i regnet på stan. Det kändes lite vemodigt och småjobbigt för en hysterisk flygrädd Bea att lämna sin son på flygplatsen ensam. Han skulle flaxa ner till Stockholm mol alena. Hörde hur flygplanet lyfte och kände skräcken i magen. Men lyckades lugna ner mig och efter ett tag tog jag bilen ut till Tjuvholmsundet och fotade dagens foto (översta bilden). 
Någon som vet vad det var för blomma hag fångade nära vattenbrynet?
Stannade till vid badet som ligger mitt emot där isbrytarna ligger i hamn och knäppte denna bild. Tänkte först ta den som dagens bild men ångrade mig, det är något med den som stör mig. Fotade handhållet med zoomobjektivet så den är inte så där jätteskarp som jag hade velat ha den.
När jag kom hem igen fick jag ett SMS från Vincent att han nu var framme och upphämtad av R&J som lovat ta hand om honom tills i morgon då de sätter honom på tåget till Norrköping. Fina vänner som tar sig an min son. Känns tryggt. I Norrköping blir han sedan upphämtad av sin kompis familj som kör honom och kompisen till Stadium Sports Camp där vi förväntar oss att de kommer ha sjukt kul i en vecka. försökte få honom att gå med på att instagramma lite från campen men nä han lägger inte upp bilder längre. Får väl scanna taggen #stadiumsportscamp och deras Instagramkonto och se om han fångats av någon annan. Sen blir det tåget hemåt.

Jag skulle ha tagit en längre promenad på Kallaxheden idag men det regnade titt som tätt och mins strumpor var sjöblöta efter att jag vadat ut i vattnet för att ta fotot längst upp. Sen var planen att gå efter middagen här hemma och vädret såg helt klart bättre ut men jag lyckades vrida till skallen så nackspärren kom tillbaka och i morgon har jag en riktig långtur inplanerad. Hela dagen skall gå åt till att utforska hela Hertsöleden, helst åt båda hållen. Planen är att stanna och laga mat ute.

Inga kommentarer: