20 juli 2015

Dag 201 - Regn och uttråkad

Idag har regnet vräkt ner och hela Luleå såg dränkt ut när jag och Vincent var där. Vi köpte en ny telefon som jag skall ha med på min resa och som sen Vincent skall få. En Sony Xperia Z3 Compact. Passade även på att köpa mig ett par sandaler till. Teva Tirra Leather. Svängde förbi ICA på vägen hem också och hämtade ut en sidensjal jag beställt via Tradera. Den var precis så fin jag föreställt mig, mycket bra.

När vi kom hem igen så fixade jag med telefonen medan Vincent förberedde sig för att åka och spela fotboll. Han valde att cykla i skitvädret. Jag skulle ta en promenad men drabbades av en rejäl huvudvärk. Kändes som föraning till migrän så jag tog en tablett och lade mig ner en stund.

Kom på att jag behövde ta ett foto också men ute var det regnigt och mörkt och huvudet inte riktigt med så jag valde att leka lite med katterna. Emilian såg lika uttråkad ut som jag kände mig där han låg under en fotpall så det får bli dagens foto.

Denna text text skrev jag i bloggerappen på nya telefonen. Märker att Google ännu inte fixat så att den funkar lika bra på Android som på iPhone vilket är jäkligt dåligt tycker jag. Kan inte sätta in bilder i texten. Verkar dessutom som om jag inte kan publicera blogginlägg om jag lägger in en bild. Fick öppna upp det i webbläsaren (i mobilen) och lägga in bilden. Sjukt irriterande. Och så var bilden dessutom en jag har laddat upp redan, dvs den behövde bara länkas in. Blogger och Google Photos är ju integrerade. I Bloggerappen försökte den först ladda hem bilden till telefonen såg det ut som. Sjukt onödigt.


Inga kommentarer: