12 juli 2015

Dag 193 - Promenad till fiket och hem igen

Hämtade Vincent på tåget galet tidigt för att vara söndag och ledigt. 06:48 skulle de rulla in så jag såg till att vara där ca 10 minuter innan. Precis när jag skulle gå in i stationsbyggnaden SMS:ade Vincent "Är du vaken?" Ha ha min son känner sin trötta mamma men denna gång var jag ju på plats. Satte mig i solen och lyssnade på min ljudbok tills tåget kom. Grabbarna kom ut med en gång så det dröjde inte länge innan jag hade sonen i bilen på väg hem.

Jag valde att krypa ner i sängen igen och somnade omedelbart. Min plan var att gå upp 09:30 men snoozade till efter 11. Gud så skönt att få sova.

Åt min frukost i trädgården tillsammans med min bok, vädret var helt fantastiskt. Kockan han bli 12:42 innan jag stod på trappan redo att gå iväg. Målet för idag var Café Rävasten i Vändträsk.

Jag stoppade in lurarna med min ljudbok och började gå. Jag höll ett behagligt tempo och plötsligt hade jag bara några kilometer kvar av de 15 km som det är till Rävasten. Det var som om kroppen knatade på själv och jag var inte med alls. Inte ens uppförsbackarna var jobbiga.

Väl framme tog jag en bärstubbe och en Zingo Tropical och satte mig i solen. Hade glömt min bok hemma och det var inte så mycket kvar av ljudboken att jag valde att spara den.
Efter ca 30-40 minuter där fyllde jag på min vattenflaska och började gå hem. Valde en lite annan väg där jag slapp asfalt precis hela tiden. Skönt för fötterna att få lite omväxling. Hamnade i en återvändsgränd i skogen och fick vända om. I dikeskanten fick jag syn på orkidéer och stannade och fotade.
Dagens bild är en med 2 olika orkidéer bredvid varandra.

Gick förbi Coop Sveafältet och köpte en Piggelin innan jag gick de sista kilometrarna hemåt, stannade på Willys och köpte fil och lite pålägg till middag. Köpte en matpåse till tiggerskan också. Undra om hon är släkt med kvinnan som satt utanför ICA förra året, de har likadana fantastiskt vackra ögon.
Väl hemma efter 33,12 km efter tog jag mig en lång dusch, fixade bilderna och satte mig i soffan med laptopen och min mat. Benen känns rätt möra efter de senaste 2 dagarnas turer. Hur skall det gå på caminon, har jag tillräckligt med mil i benen?

Är galet trött men när de andra tre spelar tar uppladdningen av bilderna en evighet så jag får ställt vänta innan jag kan lägga upp detta.

Inga kommentarer: