18 juli 2015

Dag 199 - Alla väder

Idag tror jag vi haft alla väder förutom snö. Det har duggat, spöregnat,  regnat, varit sol, solregn, solspöregn, solduggregn. Barnen har varit på Himlabadet medan jag och Henrik gick på stan en sväng. Fikade på Kulturmagasinet, uruselt glutenfritt utbud där också, fick någon färdig delicatogrej som smakade lite härsket.

Hos svärmor kom 2 av sambons syskon på besök med barnen och vi käkade indisk hämtmat från något ställe i Timrå. riktigt god mat. Sen evinnerlig diskussioner som upprepar sig varenda dag och gång vi är här. Orkade inte riktigt med så jag gick ut med kameran istället. Dagens foto är en bild på Hässjö kyrka sett från prästgården trädgård.
Tog några fler bilder i trädgården. Gillar hur rosenhallonen har blommor i olika färger. Löjtnantshjärtat blev inte så skarpt som jag hade velat men jag orkade inte gå in och hämta makroobjektivet och stativet var hemma. Huset är svärmors prästgård. Löven är de flikbladiga björkarna (eller om de är de mer sällsyna ornäsbjörkarna vet inte riktigt) i allén ner till prästgården. Funderade på att låna med mig en hund och ta mig en promenad men jäklar så myggigt det var ute. Såg framför mig hur hunden skulle stanna hela tiden och nosa på allt och jag bli uppäten av myggorna.

Ingen promeand idag mer än lite på stan. Benen är alldeles rastlösa och i morgon skall jag köra bil typ hela dagen. Blä! Kanske får ställa väckarklockan jättetidigt, smita ut och ta mig en långpromenad om inte vädret är allt för dåligt. yr.no säger 11 grader och molnigt men inget regn. Det kan ju funka.

Inga kommentarer: