07 oktober 2008

Min sambo skulle döda mig

Jag får skäll av min sambo om jag skriver något elakt (i hans ögon) om honom i bloggen, skitsur är nog inte ett tillräckligt ord. Tänk om jag då skulle skriva som Petra gör (en blogg jag nyligen hittade till och garvar gott åt varje dag). De gånger jag skrivit om sambon brukar jag alltid få kommentarer i stil med "men skall du verkligen hänga ut din sambo så där", "vad säger sambon om att du skriver så om honom" osv... de som kommenterar hos mig läser uppenbarligen inte Petras blogg. Fast det är klart hon skriver med en oerhörd kärleksglimt i ögat.

Så har ni inte läst Petras blogg gör det.

5 kommentarer:

eatfrog sa...

Har reagerat på det jag med ett flertal gånger, sådär att jag tänker "fan vad sur jag hade blivit om det var jag". Så jag tycker nog du förtjänar lite skäll ändå dom gångerna. ;) Kanske trevligare för omgivningen att ventilera i en privat dagbok som ingen annan läser?

Och hade jag varit Petras sambo så hade jag tagit mitt pick och pack och stuckit efter att ha läst vad det står på hennes blogg. ;) Men men, det är ju jag det, kanske jag är ovanligt känslig för såntdärnt.

Béatrice sa...

men om man inte ventilerar det får man ju inte andras syn på saken. I en stängd dagbok med nyckel gör det ju föga nytta.

Petra sa...

Nej, vad är det för läsare du har egentligen? Skicka dem inte till mig ;)
Jag har faktiskt inte fått en enda sådan kommentar. Lite märkligt kanske.

eatfrog sa...

Hmm, ja det är nog det som skiljer oss åt. Jag vill inte ha andras syn på saken när jag är förbannad över sånadär saker.. Plus att man uttrycker sig så klumpigt när man är upprörd, blir sällan sådär som man verkligen känner utan vinklat och lite saltat.

Béatrice sa...

Jag brukar oftast skriv a när jag har lugnat ner mig. Skeriver en gång, raderar, skriver en gång till, raderar och sen kommer oftast den versionen som blir kvar. Jag står för det jag skriver, det är min syn på saken hur jag upplevt en situation. Men vad jag skriver om sambon och vad Petra skriver om sin är ju inte riktigt samma sak dock. Däremot hade aldrig min sambo gått med på att jag skrivit det Petra skriver heller.