22 oktober 2008

Osande hett nja....

Nu har jag sett första avsnittet av True Blood som jag väntade på. Första avsnittet var inte direkt dåligt men jag jublade inte av glädje heller tyvärr. G beskrev det som att det skulle vara osande hett. Jag väntade och väntade men inte fan osade det, småpyrde möjligtvis. Kan delvis bero på att Sookies dialekt ( amerikanska södern) är direkt avtändande, de låter så jävla korkade.

Vampyrkillen Bill var totalt osexig, hittade inte en detalj på honom som fick mig att tycka att han är intressant. De behöver inte var bildsköna men något litet att titta på behövs. Sookie liknade ett jävla pucko till brud som jag gick i skola med, samma fula glugg mellan tänderna och några liknande drag i ansiktet så henne irriterade jag mig mest på. Men det berodde nog främst på dialekten. Scenerna där de satt och pratade med varandra skulle säkert osa av erotik men när någon pratar sydstatsdialekt ja då blir en Bea totalt avtänd.

Men det kanske tar sig i nästa avsnitt vem vet. Handlingen i sig är väl ok, som vilken serie som helst. Man skall inte ha några förväntningar då blir man bara besviken, så är det.

Nu slötittar jag på 1408 istället, har ju sett den förut så det är inte direkt skrämmade.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Inga kommentarer: