26 oktober 2008

Nu skall ungarna få stryk igen

Piskade nyss skiten ur dem i Kasta Gris. Nu har de hämtat Race och jag får väl visa dem var skåpet skall stå en gång till. Filmtittandet med Nogge blev uppskjutet till i morgon så jag får ägna kvällen åt att slå ungarna i diverse sällskapsspel istället.

Har ägnat hela förmiddagen åt karate och sen jaga en halloweendräkt åt Vincent som skall på halloweendisko nästa helg. Vi hittade en på Coop Forum tillslut. Märks att Halloweentrenden verkar mattas av i Sverige, mycket förre saker i butikerna.

Uppdatering: Givetvis vann jag även i Race men Vincnet var väldigt nära att ta hem segern och Herman var listigare än vad man kan förvänta sig av en 5-åring (eller ja de är ju mina och Henriks ungar, klart de är smarta ;-) .

Läs även andra bloggares åsikter om ,

1 kommentar:

Ann sa...

Jag tycker att Toys R Us var mer välförsedda än vanligt i år! Eller så är det bara för att vi var där innan det var slutsålt, för en gångs skull...
Lillebror blir skelett i år, och storasyster köpte en större storlek av spindelprinsessklänningen som hon diggar. Till Halloweenhelgen på landet med kusinerna, då.
Själv får jag väl kränga på mig det svarta jag har i gravidväg, och så en gammal häxhatt med tillhörande hår till det.