14 oktober 2008

Måste ju blogga om något :-)

(har läst att man måste blogga ofta annars lämnar ens läsare bloggen, har ju bara ~20 trogna läsare så det är ju bäst att visa att jag lever i alla fall :-)
Idag har huvudet varit helt tomt. Hade en skitjobbig natt. Somnade kl 20:00 med ungarna i sängen (deras far är bortrest så de skyndade sig att ockupera hans halva av sängen). Hade ställt klockan på 20:45 trodde jag men jag glömde visst slå på larmet. Vaknade 22:30 lite halvgroggy men alldeles för pigg. Lade upp laptopen i knät och plöjde lite serier och snackade en stund med lite folk, hängde tvätt. Och vips var kl över 1 och jag var fortfarande inte trött. Men jag fick lägga mig igen och försöka sova. Somnade väl efter ca 1 timme men sen vaknade jag ungefär en gång i halvtimmen av att mina 2 ungar lekte propellrar i sängen. En fot i sidan, en arm i nyllet osv... Höll på att bli galen, funderade på att gå och lägga mig i någon av deras sängar och passa på att mysa med mysmonstren Emilian och Eduard som blir överlyckliga när de sova hos mig. Men jag orkade inte kliva upp ur sängen.

Så här sitter jag med tom blick, tomt huvud och har bloggtorka å det grövsta. Men det går alltid att lösa genom att läsa knuff och se om man hittar några ämnen som kan vara värt att dela med sig av sina egna tankar kring. Så jag återkommer kanske senare med min syn på aktuella ämnen.

Inga kommentarer: