19 oktober 2008

Blandade tankar från ett bullerhav

Sitter på Leos Lekland (vägrar skriva med 's) i Luleå, ljudnivån är som vanligt bedövande och jag undrar hur personalen står ut. Jag sitter nere i ett hörn där det finns både nät och ström men dock knappt någon belysning (och nej jag gnäller inte bara på det här i bloggen har påpekat det flera gånger jag varit här att hörnet är väldigt mörkt). Skall jag byta till att läsa min bok måste jag nog förflytta mig. Men det värsta ljudmullret når inte hit i alla fall. De stänger kl 18 så det är max 3 timmar jag behöver genomlida här.
Är megatrött men det får jag ju skylla mig själv för. Efter bion igår hamnade jag och G på Invit där vi drack te och kaffe och sen efter ett par timmars snackande tog vi oss till Matstället för att få i oss någon form av föda. Inte någon kulinarisk höjdare men mat i alla fall. G lyckades fixa så vi fick Quesadillas (eller Que Sadillas som det stod på menyn, låter som något annat) fastän det egentligen inte är på nattmenyn. Vi fick in dem i milöovänlig föpackningar men deras fina såsränder var ju kul (samma ordning som Mexikos flagga) Sen blev vi sittande där i flera timmar och plötsligt var klockan 01:30, och jag var rätt så trött. Skjutsade hem G och brummade sen till Boden och kom i säng strax efter 2. Kl 7:50 ringde väckarklockan. Dags att köra Vincent till pass 2 på karatelägret. Idag fick de träna försvar.

Skulle egentligen suttit och bearbetat lite foto men min nya dator har inte någon Compact Flash-port och min PCMCIA-adapter funkar inte heller eftersom datorn har Express Card-port istället. For runt till ett flertal butiker för att köpa mig en ny omvandlare men fann ingen. Alla sålde de bärbara datorer med Express card men ingen av dem verkade tänka på att kunderna kanske vill kunna använda porten oxå. På två av butikerna visste de inte ens vad Express Card var, ILLA! På Expertbutiken på Storheden sa de jodå sådana har vi och så visade han var de hade Compact Flashkort. Sa att det var en CF-Express Cardomvandlare jag var ute efter så pekad han på PCMCIA-versionen. Suck! De är verkligen inte vad de heter. Innan vi for till Storheden tog vi oss en snabbficka på BOs (hmm de finns inte med på cafékartan, borde kanske lägga in dem, men det är ju osäkert om de skall flytta eller inte)

Får väl beställa en från megastore.se och vänta några dagar med att redigera bilderna.

Så här sitter jag nu och vet inte riktigt vad jag skall göra i stället, kanske skall jag passa på att författa något om En förlorad värld som jag såg igår. Om mitt huvud pallar med att tänka på filmen i detta oväsen.

Inga kommentarer: