04 januari 2015

Dag 4 - Sovdag

Vincent skulle vara på hallen för match 08:00 jag väcktes av att han undrade när jag skulle kliva upp 07:35. Mobilen hade inte ringt och jag fick skynda mig upp. När jag satte mig på sängkanten kände jag hur skallen höll på att explodera - migrän. Lyckades skjutsa Vincent till Hildursborg, på vägen dit kom ny info om att de skulle skjutsas till Arenan efter matchen och sen tillbaka till Hildurs för prisutdelning mm. Jag kände hur jag bara inte orkade, jag ville bara ligga under täcket och låta huvudvärken försvinna. Som tur var förbarmade sig en annan förälder över Vincent så jag kunde åka hem och Vincent fick den skjuts han behövde av dem istället.

Låg vaken/slumrade/sov till och fram till 12:30 efter några försök att komma mig upp tidigare. Huvudvärken var nästan borta och jag lyckades få i mig lite mat. Solen var på väg neroch min plan att åka till Luleå för att fånga den vid havet hade gått om intet. Fick se den som en reflektion på en husvägg på andra sidan sjön istället.
Fotade lite fåglar vid fågelbordet innan Vincent kom hem.
De hade kommit trea i Lappen Cup (av 5 lag). De kämpade bra mot lagen med äldre spelare än dem. Ett år gör stor skillnad just nu. Man ser verkligen hur de som är 14 byggt på sig muskler medan våra än så länge mest är långa. Men de är snabba och har bra speltänk för det mesta. Mot de jämnåriga hade de inga problem att vinna stort.

Efter många om och men och försök till ursäkter så lyckades jag ta mig ut på en promenad. Varför skall det vara så svårt när jag vet att jag tycker om det när jag väl är ute? Blev sjukt irriterad på Storytelappen på Windows Phone. Den buggar ur och får för sig att jag skall lyssna på förra boken istället för den jag håller på med och när jag byter börjar den inte där jag var utan 6 timmar senare. Sen får jag försöka lista ut var jag egentligen är någonstans och det är lite klurigt med boken Himmelstrand, det är lite samma hela tiden men tillslut brukar jag lyckas "spola" mig till rätt ställe. På tal om det så är "spolandet" något som buggar i appen oxå därför tar det extra lång tid.

Tog en fram-och-tillbaka-runda idag, avslutad med upp och ner för en liten backe och oj vad det stramar i benet då. På platten går det riktigt bra. 

Ute var det halvmulet och jag hoppades att molnen höll på att driva bort men senare på kvällen lade det sig som ett lock. Trist när prognoserna sa att det fanns bra chans till norrsken :-/

I morgon börjar jobbet om ingen och jag ser både fram emot det och inte. Skönt att bara jobba bara en dag innan en dag ledighet igen.

Inga kommentarer: