25 juli 2007

Bodybalance och ett rymningsförsök

Tjoho, idag kom jag ihåg att det är BB på onsdagar och jag har bokat en plats. Om 45 minuter skall jag på mitt favoritpass med en av mina absoluta favoritinstruktörer :-)

Herman har definitivt inte visat sig från sin bästa sida idag men han cyklade i alla fall med hjälp bort till den förskolan han skall börja på nu i augusti och tillbaka. När vi var nästan hemma här på vår gata vågade jag släppa honom och han cyklade själv i ca 25 meter sen gick det lite väl vingligt. Släppte honom sedan en gång till och åter igen cyklade han ca 25 meter men jag han inte få tag på honom så han föll på en gräsmatta och blev skitsur. Vilket resulterade i att han sprang mot huset och sparkade tydligen på vår nya brevlåda så det blev stora report i lacken på den. Gissa om jag blev skitförbannad.

Sen när jag gick in på toa sprang han iväg igen, trodde att han bara sprang runt huset som han brukade men sambon hade mött sin lilla son i korsningen 200 meter från huset. Han trodde väl först att Herman gått till kompisarna som bor där borta men nej, Herman deklarerade att han tänkte rymma.

Undra hur långt han hade gått om inte sambon kommit just då.

Andra bloggar om: , , ,

Inga kommentarer: