26 juli 2007

Herman fick gå till frissan och lärde sig cykla

Idag när jag och barnen var i stan passade vi på att slinka in hos en drop-infrisör så Herman fick toppa håret. 6 cm åkte av och sen sprejades håret randigt i silver/svart och han var så stolt.

Ett stort regnmoln hotde över oss på vägen hem och Herman ville visa sin nya frisyr och färgen för pappa så ungen var mycket noga med att trampa fort hem vilket resulterade i att han faktiskt lärde sig att cykla, jag kunde släppa hjälphandtaget i flera 100 meter (men gissa om han blev arg när jag sa det sen). En vurpa han han oxå med, han bad mig släppa och drog iväg i världens fart, jag han inte med och han vände som om för att kolla var jag var och band så låg han där i gruset, skitarg på mamma som släppt. Men då kom regnet, och frisyren fick ju bara inte bli mer förstörd än vad hjälmen redan orsakat så han skyndade sig att cykla de sista 50 meterna hem



Andra bloggar om: , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag frågade Viggo om det kan ha varit flera barn som lärde sig cykla idag och det var det tydligen. Otroligt nog var även Viggo och klippte sig idag. Det kanske sitter i håret, cyklandet.

Béatrice Karjalainen sa...

Vilket lustigt sammanträffande.