29 juli 2007

Åh vilken tur att jag inte gav mig iväg

Jag vaknade i morse och skulle gå en långpromenad typ 2-3 timmar men jag bestämde mig för att sova en liten stund till och somnade om, vaknade 1,5 timmar senare och var svinhungrig och så det fick blir frukost med familjen istället för att gå ut och gå (gå kan jag ju alltid göra senare). Och nej jag hade inte tänkt att gå ut och gå 2-3 timmar på tom mage utan äta frukosten ensam då barnen fortfarande sov.

Jag kan nu säga att det var tur att jag inte gick ut och gick för det kom en megaskur, ni vet en sådan där som det räcker att vara ute i 1 sekund i så är man genomblöt. Så just nu är jag lättad att jag inte stack ut på en promenad i ödemarken för att gå hem genomsur för att man inte haft regnkläder med sig är inget kul alls.

Just nu håller solen på att försöka skrämma bort regnet, så jag hör smattret av regnet mot våra gigantiska fönsterbleck (tack för det Tiivi*) samtidigt som solen lyser varmt och skönt på mig genom fönstret. Håller tummarna för att solen vinner kampen för jag skulle verkligen vilja gå på en långpromenad idag och bara koppla bort allt. Fast vad jag skall ha för skor är en annan fråga, tror inte walkingdojorna fungerar ännu pga blåtån (som syns här till höger) och mina älskade älskade sandaler gick sönder igår. Hmm kanske borde ta en tur till Luleå medan det regnar och köpa mig ett par nya, hmm då kommer jag ju hemifrån ett tag (är så less på bråkande barn just nu).



* Tiivi lyckades mot vår vilja montera våra fönster i liv med innerväggen vilket gjorde att våra fönstersmygar på 25 cm nu sitter på utsidan tillsammans med de 10 cm som var fönsterbleck förut vilket gör att vi nu ha 35 cm plåt under varje fönster, ni kan ju gissa hur det låter när det regnar. Tiivi har vägrat att åtgärda detta och har varit extremt otrevliga i kommunikationen med oss. Jag rekommenderar inte någon att byta fönster med Tiivi som leverantör. Vi är väldigt missnöjda med hur de hanterade ärendet!

Andra bloggar om: , , , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej blåtåkållega! ;-)

Anonym sa...

Åååå varför skrev jag inte "Hallååå blåtåkållega"?

Då hade det varit ännu roligare.