21 juli 2007

Tack för den då!

Häromdagen var jag på Biltema som nyligen öppnat i Luleå, behövde lite diverse stuff till bilen och som vanligt kom jag därifrån med betydligt mer än vad jag hade tänkt mig från början.

Jag hade på mig ett svart linne och mina gaucho (tunna vida brallor med mjuk linning), linningen på brallorna är aningen för mjuk så de glider lätt ner på höften om jag inte knyter åt bandet ordentligt och linnet tenderade att klättra lite uppåt när jag gick. Det blev en glipa på kanske 6-7 cm. Jag mötte ett par grabbar i ca 25-årsåldern och när vi passerat varandra säger ena kille "Om hon skall gå klädd sådär borde hon ta och träna lite". Jag blev så jävla förolämpad, dels är jag inte direkt jättetjock, väger 58,5 kg till mina 170 cm och dels har jag fött 2 barn plus att jag har ganska mycket byst som behöver balanseras upp med ett par höfter. Skulle se jävligt konstigt ut med en 70E-kupa och ett par "pojkhöfter". Visst jag har lite hull på höfterna (kanske lite mer än vad jag önskar att jag hade men det var inte direkt så att fläsket vällde över byxlinningen direkt.

Med vilken rätt kläcker någon ur sig något sådant. För det var rätt uppenbart att kommentaren var riktad till mig, med den blick jag fick när vi möttes. Var så nära och vända och och fråga vad han menade med kommentaren men modet svek mig just då.

/Bea med fettohöfterna tydligen

Andra bloggar om: , ,

2 kommentarer:

eatfrog sa...

så mycket som du tränar så är du antagligen i ganska vältränat skick. det var nog bara såntdär som tonårsfolk säger för att boosta sitt eget ego.

Béatrice Karjalainen sa...

Jo troligtvis. Jag tog inte åt mig av det han sa utan mer att han tog sig rätten att högt tala om vad han ansåg om mina höfter. Han vet inte ett smack om mig. Tänk om jag ex. varit en fd. anorektiker som äntligen uppnått normal vikt och lagt på sig lite "kvinnohull" för att ex. åter igen bli fertil. Hur skulle en sådan kommentar tas emot då? Blir så less på folk som inte överhuvudtaget verkar kunna sätta sig in i hur andra kan reagera.

Fast jag skulle väl inte kalla 25-åringar för tonårsfolk, när man är 25 borde man ha lite mer vett i skallen men kepan på huvudet kanske hade strypt blodtillförseln allt för länge.