01 april 2016

Dag 92 (#032/#blogg100) - Hemresa

Tidigare frukost idag för att få ett bord och slippa så många skrikande ungar. Hade ingen matlust. Förkylningen verkar ha försvunnit men lungorna är fortfarande kaputt. Efter frukosten packade vi våra grejer och vips var det dags att checka ut. Tog några bilder från balkongen ifall jag inte kan fota när vi kommer hem sent ikväll.
Dessa kranar har vi sett dansa sen i måndags.
Taxin kom före utsatt tid och ingen trafik till flygplatsen så vår resa dit gick väldigt snabbt. Läste ut min sista bok. På flygplatsen köpte Vincent en resekudde, jag lite fika innan vi gick in genom säkerhetskontrollen och på taxfree köpte jag en present till till kattvakten och vi köpte oss även några nya muggar. Herman köpte en bildkub som det dock inte tog honom många minuter att klura ut hur man löste fast han fick roterade centerbitar.

Flyget var försenat men inte så mycket. Min mat på planet idag blev en sillsallad som inte var laktosfri, torr fisk med sötpotatismos och spenat och en bit Marabou chokladkaka till efterrätt som Herman norpade åt sig väldigt snabbt.

På flyget köpte jag mig en Smashbox Photo Finish Foundation Primer Unificateur Deteint. Får se om den är något bra. Dagens bild är den 5:e bilden på tramsiga Vincent eftersom den påminner mig om min älskade morfar som hade gummiansikte.
Även Herman kan tramsa.

 Flygplanssjälvporträtt på en mycket trött Bea.
Försökte sova på planet men det gick inte så bra, somnade dock till lite vid inflygningen. Vi fick sen vänta 30 minuter på våra väskor innan vi äntligen kunde gå till bilen. Vi mellanlandade på McDonalds för att få i oss lite mat. Väl hemma hamnade barnen snabbt vid sina datorer och jag blev sittande med mobilen och ont i magen. Henrik han somna innan jag gick och lade mig. Så skönt med min egen säng. 


Inga kommentarer: