21 april 2016

Dag 112 (#052/#blogg100) - 2 rödingar

Då var det dags att tillhöra de rödhåriga igen. Nu känner jag mig som jag. Det blev en viss skillnad. Inga slingor denna gång istället lades en lite mörkare färg över min utväxt som får tona in i det knalligt koppriga.Tack till Jenny på Lockrop för fixen.
Tycker jag nästan ser blond ut på förebilden men om jag lade mitt hår på Emilian som räknas som röd så matchade vi väldigt bra i färg. På tal om Emilian så ville han gå ut när jag kom hem strax innan kl 21 och det var fortfarande hyfsat ljust ute så jag tog med kameran. På intelligent auto och autofokus. Dagens bild får var den här på Emilian på upptäckaräventyr.
Knäppte några till bilder på honom men det blir allt bra brusigt i höga ISO. Har något strul med Lightroom idag så vissa bilder vägrar att laddas upp, får väl se om det vill sig i morgon, då får jag väl uppdatera här.

Klochan är snart 23 och jag borde ha varit i säng för längesedan. Mitt flyg till Stockholm i morgon går redan 06:35 och jag har inte bokat flygtaxi så det blir ju att köra själv. Måste alltså åka senast 05:30 hemifrån. Tjoho!


Inga kommentarer: