26 april 2016

Dag 117 (#057/#blogg100) - Foxy!

Somnade tidigt igår och trodde att jag skulle vakna utvilad idag men så blev det tydligen inte. Trött så jag visste inte hur jag skulle ta mig ur sängen när klockan ringde. Var helt övertygad om att det var helg och att jag råkat sätta larm. Ville bara krypa ner och somna om men lyckades släpa mig upp.

I morgon skall jag börja morgonen med att gå till vårdcentralen för uppföljning av mina blodvärden, hoppas de ser bra ut.

När jag skulle gå hem började det regna, åh nej jag som ville fota utomhus en stund på vägen hem nu när jag tog mig iväg inte allt för sent. Ögonen for över sakerna på vägen till bilen och fastnade på ett cykeldäck på en cykel som stod i källaren på jobbet. Mönstret bildar små rävansikten på rad. Tog fram kameran och makroobjektivet och knäpte en bild som får vara dagens bild denna grå och trista dag. Stativet låg i bilen så jag fick sitta på huk med kameran, inte helt lätt att hålla stilla. Hade tänkt mig att sätta fokuset på den tredje uppfrån men den bilden blev suddig av mitt vinglande så den här fick det bli som i alla fall har skärpa uppe på den andra räven. Lite för högt upp för att passa var man tittar på bilden eller lite för smalt område kanske. böst hade varit om 2-3 varit i fokus kanske. Jag är fortfarande lite dålig på det där. Men då har jag också något att öva på.
När jag körde hem blev jag sugen på pizza så jag stannade på pizzerian och köpte pizza till mig och barnen, Henrik skulle äta efter träningen i Luleå. Vincent satt och åt matlåda när jag kom hem på väg till träning och Herman var tydligen ho en kompis. Så där fick jag sitta i min ensamhet och äta pizza, inte riktigt min plan. Men samtidigt rätt skönt med ca 2 timmar egentid hemma i tystnad innan jag skall hämta hem Vincent från Sävast.

Lyssnar på Miniatyrmakaren så nu skall jag koka mig en kopp te och krypa upp i en fåtölj och bara slappa tror jag. Förhoppningsvis med en gosig katt i knät.

Inga kommentarer: