05 april 2016

Dag 96 (#036/#blogg100) - Ibland behöver mitt liv mer färg

Idag gick jag igenom hela sminkproceduren igen utan att glömma någon av krämerna och lyckades dessutom med att lägga en drös olika skuggor på ögonlocken. Ta da skitbra och snabbt. Skyndande till jobbet och var där före klockan 8. Efter lunchen var jag in på toa och fick syn på mig själv i spegeln, något stämde inte. Suck, jag hade ju glömt mascara. Alltså jag suger verkligen på det där med morgonsminkning :-)

Nytt försök i morgon kanske om jag hinner.

Hade en skitdag i övrigt idag. Huvudvärk precis hela dagen och så var det en sådan där dag med massa småmöten och så kändes det som jag inte fick något jobb gjort. I morgon blir det till att låsa in mig utan mail/telefon/kalender. Skall bara mangla text, har det mesta i huvudet måste bara få ner det på papper också.

Skjutsade Vincent till träning i Sävast, sena träningar denna säsong 19:30-21:00 så för att få något fotat idag svängde jag ner till båtrampen vid älven i Sävast och knäppte en bild på de framtinande båtarna så är så färgglada.Tryckte upp färgerna lite för att jag behövde lite färg i livet idag.
Lagade en gryta på kyckling, chorizo, falukorv (endast för att Vincent hade ätit upp hälften av chorizokorvarna), purjolök, sambal olek, grädde, crème fraîche, kycklingbuljong och rejält med turkisk paprikakrydda som är lite mild och söt) med sallad och ris till vilket smakade rätt bra (hade varit godare utan falukorven).

Efteråt bestämde Henrik att det nog måste vara internationella Almondydagen idag för han var sugen på min efterrätt som jag hade inhandlat före vi for till Gran Canaria. Jag som älskar Almondy mandeltårta men haft problem med att de innehåller laktos blev så glad när de återkommit med den gamla goda chokladtårtan och nu var den dessutom laktosfri (plus mandel som jag älskar). Den var god, lite svampig i konsistensen men god.
Slappar i soffan och ser på Bones men måste snart krypa ner, ögonen går i kors.

Inga kommentarer: