14 april 2016

Dag 105 (#045/#blogg100) - Fotoångest

Inga fåglar på väg till jobbet i morse så det blev inte att beta av fotot direkt på morgonen vilket jag hade hoppats.

Kom iväg sent från Luleå och det han bli väldigt skumt ute innan jag var hemma. Hämtning av Vincent i Sävast och hem med honom. Sen kunde jag äntligen åka ut med kameran. Visste inte vad jag skulle fota. Inga fina moln, allt är brunt och tråkigt eller grå snöhögar. Fick sådan där fotoångest, den som dyker upp när jag verkligen inte kan komma på något, när jag funderar på att fundera insidan av mitt objektivlock. Men jag vet också att det brukar lossna, att jag förr eller senare kommer på något.

Försökte nere vid hängbron men inget fint där heller. Tog mig till Mockfjärd och där hade jag lite tur, fortfarande snö och lite is kvar i vattendraget där och tillräckligt med ljus för en rätt ok bild tänkte jag. Det svaga ljuset gav ju att jag kunde ha lång slutartid vilket passade denna bild mycket bra. Och jag blev nöjd efter rätt hård postprocessing.
Lite roligt denna dag där jag dragits med huvudvärk och mensvärk delux, ville bara ta en kniv och skära ut livmodern ett tag, alltså förslossningsvärkar är inget mot detta helvete. På tal om värk så har jag ju en nerv i kläm i vänsterfoten och den bråkar väldigt väldigt mycket just nu, kan knappt gå ordentligt. Skall prova att lägga i mina sulor i ett par vardagsskor får vi se om det hjälper för just nu driver foten mig till vansinne. Det gör fortfarande inte direkt ont i foten men är fruktansvärt otrevligt på annat sätt.

Inga kommentarer: