27 april 2016

Dag 118 (#058/#blogg100) - Höstrusk

Idag har vädret som mer liknar höstrusk än vår fortsatt. Det gör mig deprimerad. Längtar efter ljus.

Igår blev det inget av att sitta i fåtöljen med katt och lyssna på bok. lade mig på sängen med världens huvudvärk istället. Fick släpa mig upp för att hämta Vincent. När jag kom hem igen gick jag och lade mig och somnade ganska tvärt. I morse var jag galet trött och glömde bort varför klockan ringde tidigare än vanligt, jag skulle ju på vårdcentralen. Nytt försök i morgon bitti.

Spöregnet ställer till det för fotograferandet. Åkte planlöst omkring efter jobbet och till slut stannade jag i Vibbyn och knäppte en bild på vad jag gissar är gamla skolan. Den har varit manskapsbod under bygget av vägen förbi byn ett tag och haft en ful skylt med vägbyggföretagets logga på sig men nu var den borta.

Att sätta fokus när regnet vräker ner verkar inte gå så bra. Ett fint dis bildas och gör att allt blir oskarpt känns det som. En högst tråkig bild som dagens bild idag med andra ord. En sak gillar jag med regnet dock och det är de mättade färgerna naturen får.
Har fortfarande ont i huvudet och nacken och orkar inte ens sitta vid bordet för att äta middag. Har lagat mat till de andra men går nog själv ner i källaren med ett par mackor framför TV:n. Hoppas på att känna mig lite piggare i morgon. Vem vet kanske skiner solen då.


Inga kommentarer: