29 april 2016

Dag 120 (#060/#blogg100) - Våren verkar vara här

Idag har det regnat men så upphörde regnet tillslut och solen tittade fram. Ett rejält snö- och regnoväder och vips är all snö borta från marken och isen på sjön har börjar ruttna. I strandkanten har den släppt redan. Våren har alltså hittat hit. ute på sjön hittade jag en fotboll som fick vara dagens bild.
Precis när jag skulle påbörja att tömma diskmaskinen och dammsuga golvet ringde det oväntat på dörren. Trodde först någon av ungarna glömt nycklarna men det var Ida med dotter som kom på en kopp te när de ändå var i stan. Mycket trevlig överraskning. Emilian blev väldig glad över ett barn som kom och klappade honom. Han är ett mysmonster. Öppnade ett brev från landstinget, var tydligen svaret på cellprovet, allt såg bra ut. Skönt. För eländet med att behöva göra frysningar och kryobehandlingar slipper jag gärna fär resten av livet. Huvudvärken verkar ha gett med sig idag också, spänningen i nacken har släpt sitt värsta grepp.

När solen gick ner var det ett härligt ljus över bergen på andra sidan sjön. Knäppte en mobilbild.
Såg färdigt på The Code idag, en rätt osannolik serie och lite för långsam för min smak. Tydligen skall det göras en säsong 2. Vad skall jag nu se på?

Inga kommentarer: