13 januari 2014

Auto awesome i G+ är inte alltid så awesome

I helgen laddade jag upp några bilder från Hermans friidrottstävling och eftersom flera bilder var knäppta med väldigt kort mellanrum så skapades det auto awesomevarianter av några sekvenser. Jag har en fundering kring en sekvens och en av de bilder som skapades.

Detta är de 5 bilder som var ursprungsbilderna:
En "filmbild" skapades med Auto awesome - Motion och inget konstigt med den, tre grabbar springer iväg.
Men så fick jag även en bild med Auto awesome - Eraser och där blev jag extremt förvånad, ser ni vad som är borta (eller nästan helt borta)?

Eraser beskrivs så här av Google:
Eraser - If you take a sequence of 3 or more photos in front of a structure or landmark with movement in the background, Eraser will give you a photo with all the moving objects removed. It's helpful for those situations when you’re trying to get a great shot of a landmark or other crowded place, but want to avoid including all of the people in the background of your photo.

Det är ganska mycket som rör på sig i bilden, dels de tre löparna men oxå publik och andra löpare som tränar i bakgrunden så varför försvinner då bara den mittersta löparen här?

När jag laddade upp mina bilder från Spanien fick jag snö på den här :-)
Kanske borde de använda datum och geoposition oxå innan de lägger på effekterna för vad är sannolikheten för snö vid Atlantkusten i Spanien i september?

Inga kommentarer: