19 januari 2014

Borde jobba

Har grejer som borde varit klara i fredags men som fick skjutas på för annat (inte riktigt mitt beslut). Står andra personer och väntar på dessa grejer så jag borde göra dem klara. Kunde inte jobba över i fredags eftersom sambon fyllde år. Hade nog inte varit så populärt och igår behövde jag en vilodag. Tanken var att efter fikat i Luleå åka till jobbet och fixa det men jag hade glömt min låsbricka hemma.

Fikat var trevligt idag även om det blev mycket mycket fotosnack, lite synd om J som inte är nördigt intresserad som resten. Vissa är ju mer intresserade än andra och en hade med denna skönhet.
Jag provfotade lite. Svårt när man kikar i den och ser allt spegelvänt. Att sätta fokus var inte helt lätt det heller. Får väl se om jag får bilderna sen. 

Hade med mig min kamera för att eventuellt ta några bilder mellan fikat och jobbande men upptäckte att jag glömt SD-kortet hemma :-( Klantbea hade inte heller extrakorten i kameraväskan så nu måste jag hitta dem för jag vet inte var de är.  Klantbea lyckades även sätta handen på sina brillor idag och knäcka ena skalmfästet. Nu lagade med superlim. Behöver köpa nya brillor omgående. Suck. 

Det jag skall göra jobbmässigt går att fixa hemifrån men är besvärligare och jag är dessutom galet trött. Så här ligger jag på sängen med dåligt samvete för att en kollega inte kan få materialet direkt i morgon bitti. Men jag orkar verkligen inte nu. Om jag ställer klockan löjligt tidigt kan jag kanske kunna åka till jobbet låt säga 2 timmar innan jag börjar och färdigställa. I så fall är det nog bäst att hoppa i säng nu. Jag tror jag chansar på det så natti natti.


Inga kommentarer: