09 mars 2015

Dag 68 (#009/#blogg100) - Fullt upp utan att få något gjort

Lyckades kliva upp tidigt idag och tog mig en lång dusch där jag passade på att bättra på färgen på håret. Ute såg det ut att kunna bli en fin dag, tänk om man hade kunnat få vara ledig istället. Slängde i en tvätt som jag vad Vincent hänga upp när han kom hem.

På jobbet han jag inte mer än att hänga av mig jackan förrän en kollega behövde hjälp med tester och det häll jag på med tills ett möte skulle starta men tydligen var det inställt, dock hade jag inte nåtts av den infon. Jag gick och hämtade en kopp te och satte mig ner med en av cheferna för att prata processer. Vi är på samma linje och behöver då och då få bolla för att komma framåt, ni vet ständig förbättring. Tiden rinner iväg och jag sätter mig sedan ner med en kollega för att diskutera framtid. Vips var det lunch så vi fortsatte vår diskussion över en bit mat och jag missade den planerad lunchpromenaden. Efter lunch så gick allt i ett, möten, försöka styra upp saker osv... kändes inte som jag producerade ett jota och av någon anledning känns det då som jag inte har jobbet. Konstigt det där. Vips var klockan en bra bit över 6 och jag fick skynda mig hemåt för att hämta barn.

Hämtade Herman, Vincent fick skjuts av en kompis pappa så vi kunde åka direkt till ICA och handla middag men när vi var hemma så visade det sig att barna ju ätit innan träningen och jag var inte så hungrig. Så vid 8-tiden kunde jag slänga fotoryggsäcken på ryggen för dagens promenad. Jag var inte alls på humör idag men jag släpade mig ut. Hade ljudbok med mig och då gick det ganska bra, lyssnade på den redan igår på andra halvan av den promenaden. Tyvärr tenderar jag att tappa lite fart i benen med ljudbok, lyssnar och tänker istället för att mana på benen. Men jag försökte i alla fall och efter 10,58 km var jag hemma igen. Slängde i mig några mackor till middag, skärpning Bea.

Dagens foto blev besvärligare. Fotade lite olika saker men inspirationen fanns där inte. Blev lite foton från järnvägen, fågeltornet vid Storavan och ett norrsken vid järnvägen (klättrade upp på en stor snöhög och skrapade händerna). Inget av fotona kändes speciellt bra, det från fågeltornet blev helt misslyckat :-( Så första tågbilden får bli dagens bild, men jag börjar bli aningen trött på de där nu. Till och med små norrsken från dagens känns blaha blaha.... Måste hitta ny inspiration. I morgon tänkte jag stanna kvar i Luleå efter jobbet, men var skall jag gå och fota, några tips? Skulle vilja fota mer människor men är ju så otroligt feg. bågar jag på lunchen i morgon kanske? Skulle bara vilja ha med mig någon.

Inga kommentarer: