12 mars 2015

Dag 71 (#012/#blogg100) - Trött tant idag

Horribelt trött i morse, ville inte kliva upp och var segare än segast. Behövde dock få ut skyltar om barnens vasalopp på trottarprataren nu på morgonen så naken stod jag i vardagsrummet och satte ihop en massa a4 till en skyltarna. Hoppas grannen inte tittade ut från sitt arbetsrum. Var liksom för trött att ens tänka på att ta på mig något först.

Hoppade sen in i duschen där hag höll på att somna stående lutandes mot väggen. Tog på mig röda strumpbyxor, blå kjol, vit topp, blå kofta för att pigga upp mig lite.

Lyckades ta mig iväg till jobbet, solen ute gav mig lite ork och styrka men gjorde också att jag kände att jag mycket hellre varit ute och gått än att åka till kontoret.

Väl på jobbet dök jag ner i mina grejer så gott som direkt och tittade bara upp när det var lite möten och sådant. Däremot drog jag på mig en annan persons jobb för att han var överbelastad, måste komma på vad sjutton jag skall lägga bort från mitt eget skrivbord. Det hinner jag kanske i morgon.

Åkte hemåt med ögonen i kors, så galet trött. Funderade på tt stanna på vägen hem och ta ett kort jag funderat på några dagar, men det var lite för ljust ute, ville nog hellre ha en stjärnhimmel bakom så jag fortsatte förbi. När jag körde förbi skylten jag satte ut i morse så hade den ena sidan blåst sönder, suck så jobbigt. Måste göra en ny i morgon :-/

Handlade och kom hem till en sovandes Herman och en spelandes Vincent. Började tro att Herman var sjuk men han var bara trött och vaknade till vid 19:30 och ville ha mat. Tydligen jobbigt att vara ute på friluftsdag hela dagen, han har varit på Skolmästerskapen i skidåkning. Det har de efter ca 2 gympalektioner med skidåkning.

Jag skippade middag och bytte istället om för att ta mig ut. Valde bort att ta med kameran och drog på mig samma som igår, dvs lite för lite för att promenera så jag fick springa idag också. Fastän Mattias på jobbet sa åt mig att inte springa idag och låta kroppen vila. Jag tänkte att jag kan ju varva lite, springa och gå för att snabba upp rundan lite men när jag väl hade avverkat mina första 2 näradödenkilometer så löpte det bara på i ett ganska så jämt tempo, hade råkat få på uppläsning av distansen var 5:e minut i appen jag körde. Verkar som jag sprang 700 meter ungefär på 5 minuter. Kom mig runt en mil även idag och efter 1 timme och 8 minuter så hade jag avverkat milen. Dvs 2 minuter snabbare än igår.
Efter rundan var jag helt slut, lade mig på den iskalla stentrappan utanför huset och bara flämtade en stund. Att springa när jag sprang igår och när jag var så galet trött.
Skalade av mig mina blöta kläder (inte på trappan då utan inne) och drog på mig lite mjukiskläder och tog kameran för att åka och ta den där bilden. Men när jag kom ut på 97:an insåg jag att det var bäcksvart, gick ju inte ens hitta dit. Hmm inte så smart. Åkte runt i stan och försökte hitta något intressant men idéerna var helt väck. Fick syn på vår helikopter och stannade på parkeringen och tog en bild. Nog en av de absolut tristaste dagens bild denna månad.
Det var svårt att få till en bild, det var stora snöhögar runtomkring och stolpar som står på helt fel ställe eller lampor som pajade bilden. Stör mig att jag fick så lite luft till höger och att färgerna inte riktigt blev som jag ville.

Inga kommentarer: