13 mars 2015

Dag 72 (#013/#blogg100) - Var tog min ork vägen?

Idag var jag ännu tröttare än igår. Jag måste börja att lägga mig tidigare och se till att sova bättre. I morse mådde jag dåligt också, mensvärken slog till med full kraft. Trodde jag skulle kräkas.

Skjutsade båda barnen till skolorna idag innan jag vände bilen mot Luleå. Behövde vara på jobbet före ett möte för att förbereda det men på väg till jobbet kom info om att mötet ställts in. Hade kanske kunnat legat kvar i sängen istället. Men men nu var det bara att ta och bita ihop.

Jobbade stökade undan en hel del smågrejer jag haft liggande på bordet men en grej som jag borde gjort i måndags han jag inte börja på idag heller. Måste nog bli i helgen.

Gick på lunchpromenad med 2 kollegor idag, skönt ute med fint väder. Blev inte så långt men skönt att bara komma sig ut. Det var visst marknad på stan, kanske tar en sväng i helgen om jag hinner.
Efter lunchen flöt grejer på bra. Vi avtackade en kollega som skall sluta och starta eget som skall syssla med teknik kring storytelling. Skall bli intressant att följ hur det går för dem.

Lyckades släpa mig från jobbet strax efter 17 idag och var hemma rätt tidigt. Men jag var inte så sällskaplig med barnen, jag lade mig på sängen och däckade 1,5 timmar och vaknade helt snurrig och trodde först det var morgon. Men fick snart ordning på tankarna och kom på att jag behövde ta mig ut och ta dagens foto och i alla fall fylla på promenadkvotan lite. Lunchpromenaden och lite extra varje dag hittills i veckan gjorde att det inte behövde vara en mil idag. Även om jag borde, plus är ju aldrig fel. Men så trött som jag var bestämde jag mig för att gå bort till järnvägen och tillbaka, barnen ville att jag skulle passera ICA för lite fredagsgott också. Var hungrig när jag gav mig ut.

Piggnade faktiskt till under utevistelsen men hungern rev i magen så även om jag hade orkat en mil idag så valde jag bort det till förmån att inte komma hem allt för sent. Fotade vid järnvägsstationen men inte tåg den här gången utan tågdelar fick bli dagens foto.Var lite trött när jag tog bilden. Planen var att ha mittenhjulet i fokus men blurra ut resten liten men tröttmössan Bea glömde helt enkelt bort det när hon väl tog fotot. Jag skall inte syssla med fotografering när jag är aptrött.

Tog en liten omväg på vägen tillbaka så jag fick ihop 6,22 km. Väl hemma igen blev det mackor till middag igen, jag är så hopplös. Barnen hade fixat middag till sig själva. Bra med stora barn.

I morgon är planen att sova ut (efter att ha kommit i säng senast vid midnatt idag) och sen ta mig en riktig långpromenad. Funderar på om jag skall ta bilen upp till Storforsen för att fota där lite.

Inga kommentarer: