14 mars 2015

Dag 73 (#014/#blogg100) - Rymde några timmar

Idag sov jag ut ordentligt innan jag åt frukost med barnen och drog på mig utekläder, packade lite fika och kameragrejer i ryggan och åkte till Storforsen. Tog vägen över Harads, inte för att jag ville utan för att jag inte tänkte. Men det var mysigt att köra där på de små skogsbilvägarna, såg några ställen jag hade velat att stanna och fota men kom mig inte riktigt för det, fanns inga bra ställen att stanna på.

På vägen dit kom ett SMS från Telia, min surf på jobbtelefonen var slut. Jag måste ha lyssnat på ljudbok på stream, var helt säker på att den var nedladdad i offlineläge. KLANT!

Väl framme så hade jag ingen plan, jag hade bestämt mig för att bara vandra där på stigarna och spångarna och stanna och ta foton om jag hittade något. Fika lite när jag blev hungrig och så blev det. Tog även en tur ut på naturstigen men den var inte upptrampad så jag fick verkligen kämpa, ena foten var hela tiden minst en dm längre ner än den andra. Jösses så jobbigt det var. Kom bort mot brudfallet men stigen gick inte att se så jag vände om innan jag var framme.

Utanför butiken i parken fanns en wifi-spot så jag passade på att sätta mig på trappan där med mitt fika och jag lade upp några bilder på Instagram och satte boken i offline. Bra fart hade snart boken nedladdad och kunde lyssna på den när jag fortsatte att gå. Fick ihop en mil tillslut, det hade tagit tid och varit jobbigt och varmt.

Fick inte direkt några bra bilder, utan filter i den skarpa solen så är det svårt. Bilden från bron fick bli dagens bild.

Körde hem över Älvsbyn och hamnade i militärövningarna som pågår, en jäkla massa militärfordon på vägen.

Hemma hade barnen samlat ihop allt som skulle på återvinningen och jag och Herman åkte och lämnade det. Planen var att vi skulle ha gått ut och ätit men Vincent orkade inte och ville bara ha risgrynsgröt så då fick det bli så. Vi satt framför tv:n och åt och såg på melodifestivalen. Tittade med ett halvt öga, ingen låt som satte sig.

Inga kommentarer: