11 januari 2016

Dag 11 - På tu man hand

Efter jobbet mötte jag upp Henrik i stan, han hade varit och handlat byxor och jag hade ett ärende åt Vinent på Stadium så vi sågs där. Jag köpte det jag skulle och sen kom jag på att båda barnen redan hade ätit för de skulle på träning så varför åka hem och laga mat. Föreslog att vi skulle gå ut och äta istället. Så sällan vi gör det bara vi två. Så vi hamnade på Unik i stan. De hade bytt meny, den var inte direkt Beakompatibel med massor med svamp eller gluten i många rätter. Dessutom lät det mesta ganska äckligt så jag valde en steak sandwich. Den var alldeles för well done för min smak och det var någon aioli på brödet som inte smakade gott tillsammans med den karamelliserade löken. Nä min mat var ingen höjdare. Henrik åt någon glasnudelrätt med skaldjur som var ok tror jag. Men det var trevligt att få sitta ner och prata själva en stund. Det borde vi göra oftare.

När vi kom hem bytte jag om och åkte till Björknäs och åkte skidor strax innan kl 20. Bitande kallt i -15 men jag kämpade på även om jag typ saknade ork i kroppen idag. Tog 2 hela varv på gula slingan idag, inte bara på stora delen av den. Det var aningen bakhalt i uppförsbackarna, lagom glid nedför och lättåkt på platten (förutom i den bitande motvinden då). Det blev 12,83 km idag så jag tog igen det minus jag fick pga lathelgen. Det kändes bra. Mindre bra var att jag fick ont i magen efter rundan och började må illa inne på ICA när jag handlade. Men det går väl över.
Efteråt skidåkningen stannade jag till vid Almska skolan och knäppte dagen bild. Den blev rätt ok tycker jag. Gillar glittret i snön som förvisso syns dålig i nedförminskat men kanske bättre om man klickar på den..

Inga kommentarer: