31 januari 2016

Dag 31 - Glimt av sol

Sov länge, skönt att få sova ut. Drömde om jobb och och vaknade med något jag trodde var en lösning på en konfigureringsgåta som bråkat med mig några dagar. En session framför Azure visade sig att drömBea hade fel så jag får grubbla lite till :-/ Det är så lätt det där med molnet eller hur var det nu.

Vincent fick skjuts av annan familj till träningen i Sävast idag mot att jag var den som hämtade. Hade tänkt fara till Storforsen men det går vädret och en helt utlakad kropp sa nej så istället tog jag med kameran när jag åkt för att hämta Vincent. Parkerade vid p-platsen vid golfbanan vid 97:an och skuttade ut på isen. 200 meter senare stod jag med händerna på knäna och lät som jag nyss avslutat ett maraton. No ja jag kom ju mig fram till fotostället i all fall. Knäppte några bilder på flödvattnet på isen innan jag lite lugnare lufsade tillbaka till bilen och hämtade barn. Den översta får vara dagens bild. En grå dag där jag i alla fall fick en liten glimt av solen.
Väl hemma slöade jag och tog en maratonlång dusch med en färgbomb i håret. Sen promenerade jag och Henrik toklångsamt in till stan för en fika och någa små inköp innan det var dags att gå hem igen. Bildfix, middagslagning till banrn och bråka med Azure så har eftermiddagen sett ut. Nu gör Henrik en tonfisksallad till oss, skall nog sätta mig framför någon film med den.

Inga kommentarer: