29 januari 2016

Dag 29 - Ett sista (?) besök på bron

Före jobbet var jag på vårdcentralen och tog mitt Hb-värde, 102, inte toklågt men inte heller jättebra. Det förklarar inte tröttheten mm. så nu har jag bokat en tid hos läkare, fick en tid på tisdag. Jag är lite lur på att jag kan ha en infektion som härjar i kroppen oxå, har ju en inflammation i min lårmuskel som flammar upp då och då och just nu har väldigt väldigt ont precis där, är alldeles stel och det värker. Kanske det kan påverka allmäntillståndet.

Efter jobbet och middag så tog jag kameran och gav mig ut med bilen i ett snöoväder som hotade att blåsa bort all snö från träden och från Svedjebron så jag gjorde ett sista (?) besök där och fotade de återstående detaljerna jag sett.

Första är dagens bild och den är från brons ena ände där vajrarna  (det går 2 på varje sida längst med bron) hålls ihop. Hade gärna skippat träden i bakgrunden men nu var det ju så att det står träd där på alla 4 sådana här fästen. Så då får de väl vara med. Först hade jag tänkt ta en bild bara på de 2 raderna med skruvar men kunde inte få till en bra vinkel så då fick det bli så här. Det toksnöade och fota rakt upp då är lite besvärligt. Får se kanske gör jag ett återbesök just för att ta bilden jag egentligen hade i huvudet. Men jag gillar denna också.
Sen mitt på varje sida så går dessa ihop igen och man har satt ihop dem tight.
 Jag tror att min vinterbroserie får avslutas med den här bilden från själva bron.
Det har varit ett kul litet miniprojekt att hitta detaljer på ett och samma objekt. Kul att för en gångs skull jobba i svartvitt också.

Inga kommentarer: