18 januari 2016

Dag 18 - En pissdag som vände lite tack vare musik

Upp tidigt utan att ha sovit ordentligt och sen kom jag på att jag glömt datorn hemma när jag hunnit fara mot jobbet. Fick vända om. När jag kom fram fanns inga p-platser på jobbet mer än "extrarutan" utan motorvärmarplats. Upptäckte att plånboken var kvar hemma. Sen skulle jag redovisa siffror på ett möte men hade inte fått siffrorna från den som ansvarade för underlaget. En jävla skitdag med andra ord. Hade inte haft tid att läsa mina mail fören rätt sent på dagen och ett mail med Pff Topic som ämnesrad blev nedprioriterat. Dumt för när jag väl tog mig tid att läsa var det musiktips.
Hej!
Det här känns som Bea kan gilla tänkte jag.
https://open.spotify.com/track/7spy8fQIl6JGkChb3xTaw7
/S
Och han hade så sjukt rätt, jag blev helt såld. Rå EBM när den är som bäst. Satt med ett stort flin och kände mig salig.


Jag älskar ju EBM och mina gamla idoler Front 242 och Nitzer Ebb snurrar fortfarande ofta. Så att få lyssna på något sproilans nytt som ändå låter som det kom i slutet på 80-talet början på 90 gjorde mig på ett ovanligt gott humör. Reins EP gick på repeat blandat med Testify av The Operating Tracks som Rein är med på. Jag vill ha mer nu! Klarar man inte av det råa så kan man ta den aningen mjukare Concrete Djungle.

Skrattade när jag läste Fredrik Strages recension av hennes debut det var så spot on hur jag själv reagerade efter bara några toner efter att ha klickat på länken i mailet. Saligt leende var orden!

Sen harvade jobbdagen på lite bättre nu med musik i lurarna. Kom igång med en grej som släpat efter och som måste bli klar. Men sen var jag tvungen att avbryta mitt i mitt flow för att tidrapportera. Satt över 2 timmar för att komma ikapp med annat. Resten av veckan blir instängd med Rein i ett litet rum tror jag.

När jag åkte hem tog jag en tur över isen i Avan och sen stannade jag i Bjässmoran och tog en ny bild på en lada som dagens bild (tog verkligen bara 1 bild oxå). Klev inte ens ur bilden, vevade bara ner rutan :-) Var kolsvart ute så jag fick ha stor bländare, lång slutartid och hög iso (f/3,5, 30 sek, iso 400) för att man skulle kunna se något. Gjorde att det nästan ser ut som om det är upplyst. Månen sken hyfsat och träffade nog ladan rätt bra. Men med ögat kunde jag knappt urskilja den där på ängen. Hade velat ha ladan lite mer till höger men det blev inget bra med groparna från snöraset från taket då. Varför kan bara inte naturen göra som jag vill.

Sen hamnade jag i soffan med Vincent och Henrik och såg Tyskland spöa Sverige med 1 mål i handbollen.

Sen blev det att lyssna lite mer på Rein och skriva detta innan jag nu skall slänga mig i sängen och läsa klar min sista Kate Mortonbok och inte försöka tänka på att jag inte rört på mig något alls idag.

Inga kommentarer: