24 januari 2016

Dag 24 - Mer jobb

Idag sov jag länge igen, skönt. Åt en frukost med Henrik innan jag bestämde mig för att åka in till jobbet idag också när det inte blev någon skidåkning. Henrik tyckte -15 var för kallt och jag har ont på utsidan av ena låret. Riktigt ont, vet i sjuttsingen vad jag gjort.

Lovade Herman att byta ett par brallor till mindre storlek också.

När jag for iväg var det vitt vitt vitt ute, så galet vackert att jag styrde bilen upp på Gammelängsberget och stannade där och gick ut på en liten avtagsväg och fotade träd. hade säkert kunnat fota detaljer i timmar men nu behövde jag ju ta mig iväg.

Dagens bild får bli denna upp i en tall. Den är en ihopslagning av tre bilder med olika exponering.
Här är två andra bilder även de ihopslagningar av tre exponeringar.
Sen är det lite lustigt vilken färgskilland det kan bli om man istället fotar med mobilen.
Insåg att jag hade glömt Hermans byxor hemma i hallen så jag fick svänga förbi där innan jag for till Luleå.  Stannade till i stan och försökte hitta brallorna i en storlek mindre men nästa storlek var den han har på de som håller på att bli försmå. Gör inte Adidas sina sådana där träningsbrallor som ungarna älskar i samma storlekshopp som vanliga kläder. Nu fanns 152 och 164. Herman hade behövt storlek 158.

Sen bar det av till jobbet, passerade macken och köpte en korv med mos till lunch innan jag bänkade mig framför min dator och matade text igen. Även idag fick jag inte sitta ensam men liksom igår gick de efter ett tag så jag kunde poppa musik. Det är så jäkla skönt med ett tyst kontor utan kollegor, musik i högtalarna och ingen fläkt som låter. Då jobbar jag galet effektivt. Enda pausen var för att hämta mer te och en och en annan låda is. Henrik ville veta om jag skulle komma hem till middagen så redan efter 5,5 timmar packade jag ihop idag. Stängde denna vecka på 67,25 timmar. Inte så bra. Men förhoppingsvis kan jag nu slutföra det jag skall i veckan och kanske ta det lite lugnare igen.

Nu väntar jag på att Vincent skall bli lämnad här hemma. De landade i Luleå 23:45 om allt gick som det skulle. Så han borde vara hemma inom en timme.

Inga kommentarer: