03 januari 2016

Dag 3 - 3 motionspass och mer röda båtar

Idag var det åter igen dags att skjutsa Vincent till Sävast där han skulle träna fotboll så jag passade på att ta en promenad ner till älven där jag tog några foton. Tror jag nu hittat alla röda båtar i mitt närområde. Men dagens bild får vara den första med en roströd stolpe.
På tal om röda båtar så tycker jag mina tre båtar (här i Instagrambeskärning och i omvänd kronologisk ordning) matchar varandra väldigt bra med sin kombo av rött och blå/turkos.
Promenaden blev bara 7,63 km eftersom jag slösade bort 12 minuter nere på isen med att fota. Så när jag kom hem tankade jag över bilderna och sen tog jag mig en promenad till stan och tillbaka det var 4,06 km. Nu hade det börjat snöa ute så det blev lurigt när isfläckarna var dolda av snö. Fikade på stan för jag var tokhungrig. Kl 16 skulle Vincent och Henrik vara på Coop Forum för att inventera för handbollsklubben så när jag skjutsat dit dem så åkte jag till Björknäs och drog på mig pjäxorna och skidorna (jo Henrik hade lyckats slita loss min pjäxa). Först hade jag tänkt att bara ta ett varv på gula spåret, dvs 5,5 km men när jag väl hade tagit mig runt så kändes det helt ok att åka ett varv till så det blev 11,42 km även denna gång. Andra varvet var lite småtråkigt, tråkig passage i boken jag lyssnade på så jag satte stavarna i ena handen och fiskade upp mobilen och filmade lite till Instagram.

Åkte sen till ICA för att handla middag, kom på att plånboken låg hemma. Suck, åkte hem för att hämta den, fixade något annat medan jag var där, åkte iväg igen och kom på att plånboken fortfarande låg hemma. Suck igen. Vände om och hämtade den. Sen blev det inköp för tacomiddag. Hemma igen fixade jag och Herman middagen och åt medan de andra slavade på Coop. Hämtade upp dem där 19:45. Sen dess har jag suttit i soffan och slöat framför Morden i Midsummer och trixat lite med foton. Nu började precis CSI:Cyber dags för att sitta och bli lite irriterad. Ibland går de så konstiga vägar att man inte fattar vad de håller på med. Andra gånger sker saker och ting löjligt långsamt.

På tal om irriterad så har fortfarande inte Scandinavian Photo skickat min order ännu, de måste haft långledigt. Men i morgon måste de ju bara skicka det. Vardag och allt eller är de som mig lediga till på torsdag. Ännu mer irriterande är blåsten ute som gör att det tjuter och bullrar i våra skorstenar.

Funderar på att åka en sväng till Luleå i morgon och se om jag inte kan hitta lite kläder på rean, min garderob är typ tom. Kanske kan jag sen ta mig en skidtur på Ormberget, det var nog 2 år sedan senast. Men jag skippar nog sinksundsbacken i så fall, den skrämmer mig.

Inga kommentarer: