25 januari 2016

Dag 25 - Nöjd med dagens bild

Klev upp extra tidigt för att hinna sitta i det tysta kontorslandskapet en timme på morgonen men lyckades inte släpa mig iväg till jobbet mer än 30 minuter tidigare. Ett möte som skulle varit 3-4 timmar avverkades på bara 1 timme och då blev jag alldeles rådvill, vad skulle jag göra den tiden. Men kom på att jag faktiskt kunde ta lite ledigt och gå ut och fota. han typ vända mig mot min jacka när en kollega högg tag i mig "men vad bra att du är här vi måste diskutera detta nu". Suck, borde ha sagt nej och smitit iväg. Nu blev jag kvar.

Och sen blev jag kvar en bra bit efter 19 tillslut. Vincent ringde och ville ha mat NU! Blev till att skynda hem istället för att stanna och ta en bild någonstans. Handlade oh åkte hem och fixade maten innan jag tog bilen och åkte bort till hängbron (som egentligen heter Svedjebron) för att ta en bild. Och jag tog en bild som jag blev riktigt nöjd med så den får vara dagens bild.
Har tagit en massa bilder på bron i sin helhet innan och nu är jag sugen på att ta lite olika närbilder. Detta är ett första försök.

Inga kommentarer: