20 januari 2016

Dag 20 - Ett töcken och ett norrsken

Den här dagen gick i ett men bara med sådant jag inte skulle göra, kom knappt ihåg när dagen slutade på jobbet vad jag hade gjort. Svårt att tidrapportera då, bara ångest över att jag inte hunnit med det jag skulle. Jäkla skitdag och inte han jag fota något varken på väg till jobbet, på lunchen eller efter jobbet.

Trött som en gnu var jag dessutom hela dagen. Blev en mackmiddag idag också eftersom jag var sen hem och behövde jobba. När jag hade ätit upp så kikade jag ut och såg att det var norrsken. Tack du där uppe som fixade det åt mig så jag slapp leta motiv idag. Dagens bild får vara den här. Jag gillar norrskenet vågiga form i den. Ställde ut kameran så den fick fota medan jag skrev på mitt dokument.
Tog några bilder till.
Nu har klockan passerat 20:20 som var den tid jag sa "nu borde jag lägga mig för jag är så jäkla trött" med 2 timmar och jag är mitt uppe i ett samtal med Joakim över chatt. Ögonen går i kors men man vill ju inte avbryta ett roligt samtal. Får skylla trötthet i morgon på norrsken och vän och dåligt omdöme.

Inga kommentarer: