15 januari 2016

Dag 15 - Deo Gloria

Idag har jag varit trött, uppgiven, arg och förbryllad och har som vanligt inte ens hunnit påbörja det jag skall göra innan någon kommer och säger att jag måste vara med på ett superviktigt möte. Och så sitter jag där och känner att jag inte borde behöva vara där egentligen, det jag gör är någon annans jobb egentligen. Får faktiskt ett mindre psykbryt på sådant. Vill bara resa mig upp och gå. Vet inte ens hur jag skall tidrapportera den här dagen. Men men det löser väl sig.

Näste vecka blir det nog till att sitta hemma eller boka upp ett konferensrum och sätta mig där. Har några skittråkiga och jobbiga dokument att skriva. Vill bli av med det. Magen har brakat ihop, ny katarr. Hej magtabletter igen.

Efter jobbet köpte jag en present till sambon och sen handlade jag mat. Nytt försök att hitta en potatisskalare gjordes också, idag på butik nummer tre. Jag lyckades med konststycket att slänga skalaren med skalen i kulas och letar nu en ny skalare men de är slut på butikerna jag besökt. Har alla lyckats slänga sina skalare eller vad?

Svängde förbi kyrkbyn för att ta en bild idag. Började med en bild på några stugor. Fick inte någon riktigt ordning på bilden kände jag. Inget tryck i färgerna, ingen bra struktur och balansen känns inte helt rätt sen så stör det moderna elskåpet mig. Lågt objektiv och uppåtriktat för nära tror jag oxå bidrar till att jag inte tycker det är helt i balans. Lite för tight till höger också.
Så jag vände mig om och knäppte av en bild på kyrktornet istället. Lät det vara lite snett för att få med den gula toppen och korset. Hör stör det mig inte alls att det är uppåtblickande, kanske för att avståndet är större uppåt och att motivet i sig passar för att man skall känna sig liten.
Så det fick bli en bild på kyrktornet som dagens bild. Gillar färgerna i den.

Sen bar det av hemåt, kasta i mig lite mat och plocka i ordning lite till innan gästerna kom. Nu sitter jag halvdöd framför datorn och ångrar att jag inte åkte och tog en skidtur även om det hade blivit sent. Men vi skall åka i morgon bitti så det är nog bäst jag går och lägger mig.

Inga kommentarer: